Speelruimten

Binnen- en buitenspeelruimten

De kinderen spelen in een lichte groepsruimte waar veel houten speelmateriaal staat. Wij kiezen bewust voor dit speelgoed omdat kinderen erdoor worden uitgedaagd en het hun creativiteit prikkelt. Dit stimuleert de kinderen om zelf actief met het speelgoed te spelen en zorgt vaak voor fantasierijk samenspel. De kinderen hebben onder andere keuze uit een poppenhoek, speelkeukentje, blokken, auto’s en duplo.

De twee speelruimten kunnen met elkaar verbonden worden door de deuren tussen de groepen te openen. Hierdoor kunnen de kinderen met ander speelgoed en met andere kinderen spelen.

Tobias beschikt over een ruime, kindvriendelijke tuin. In de tuin kunnen de kinderen rondrijden op fietsjes en auto’s, spelen in het houten speelhuisje en er is een zandtafel waar de kinderen met mooi weer mee kunnen spelen. Daarnaast hebben wij divers speelmateriaal zoals een picknickkleed, blokken, ballen en een balanceerspel. Voor de baby’s is een buitenbox gerealiseerd waar zij veilig kunnen spelen, rollen of rondkruipen. Wij hebben ook voor baby’s divers speelmateriaal voor buiten.

 

3-ko-rechtsonder